Ezüstérem Kondoroson

A hétvégén U 13 korosztályunk részt vett Kondoroson a Kétsopronyi Rákóczi Sportegyesület által szervezett tornán. Oláh Zsolt csapata a 2. helyen végzett!

Gratulálunk!

Tímár Levente gólkirály lett

U9-es csapatunk másodikk helyezést ért el a XVI. Kolláth Béla Emléktornán! A torna gólkirálya Tímár Levente lett 13! góllal!

Gratulálunk!

Bővebben ...

Elismerés a megyei díjátadón

A Magyar Labdarúgó Szövetség Békés Megyei Igazgatósága hét évvel ezelőtt hagyományteremtő szándékkal hívta életre Békéscsabán azt az országos szinten is egyedülálló díjátadó gálát, amelynek keretében nagy nyilvánosság előtt ismerik el a megye amatőr labdarúgásáért sokat tévő labdarúgókat, edzőket, sportvezetőket, játékvezetőket, valamint a sportág mecénásait. Egyesületünket "Békés Megye Labdarúgásáért" díjjal jutalmazták.

Bővebben ...

XXVI. Farsang kupa

2019. február 22-én véget ért a XXVI. Farsang Kupa. Idén is 6 korosztályban szerepeltek csapataink.

Sajnos idén nem sikerült egyik csapatunknak sem az első hely.  Három ezüstéremmel és 2 bronzéremmel gazdagodtak csapataink.

Bővebben ...

Bronzérem a megyei futsal döntőn

U 19 csapatunk az elődöntőben a kihagyott helyzeteknek köszönthetően fájó vereséget szenvedett Gyula csapatától, így a 3. helyért játszhatott.

Bővebben ...

2. helyezés az I. Made in Papp kupán

U9 es csapatunk 2. Helyezést ért el az I. Made in Papp kupán Szeghalmon!

Ezüstérem a Sárrét Kupán

U 16 csapatunk tegnapi Farsang Kupa ezüstje után U 19 gárdánk is második lett Szeghalmon a nyolc csapatos Sárrét Kupán.
A döntőben:
Karcag-Gyermek FC 4:1
Balogh Gergő a torna legjobb játékosa.

Bővebben ...

Új elnök a Berényi Gyermek FC élén!

December 18-án tartotta közgyűlését egyesületünk. A régi elnök, Vrbovszki Zoltán megnövekedett vállalkozói teendőire hivatkozva, nem vállalta az elnöki tisztséget. Helyette az elnökség az eddigi ügyvezetőt, Kajlik Pétert választotta további öt évre az egyesület elnökének.

Az új elnökség tagjai: Kajlik Péter, Vrbovszki Zoltán, Buzás József, Koncsag Ferenc, Benyovszki Róbert.

Az elnökség célja továbbra is a helyi utánpótlás nevelés és a több mint 100 fős egyesület további müködtetésének biztosítása.

IV. Dr. Fekete Nándor Emléktorna

2018. szeptember 8-án negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Dr. Fekete Nándor Emléktorna. Idén is 8 csapat mérkőzik meg egymással két négyes csoportban.

Bővebben ...

Labdarúgó tornagyőzelem Gronau-Epeben!

U 17 csapatunk Gronau-Epeben (Németország) megnyerte a négycsapatos tornát, ahol két német és egy holland csapattal találkozott.

Bővebben ...